top of page
Rachel17.jpg

Over mij 

Ik heb al jong een opgesloten gevoel ervaren op werkgebied. Het gevoel dat het maar op één manier kan. Een studierichting kiezen en ontdekken hoe moeilijk het is om daar dan van af te wijken. Werkomgevingen met een hoge werkdruk waar de focus veelal ligt op meer geld verdienen. Ik had wel een wens om iets te kunnen betekenen voor anderen, maar waar begin je dan? 

Ik zou zeggen bij jezelf. Het ontdekken van wie jij bent en wat jij te brengen hebt in deze wereld. Vanuit die kern kan je je leven eromheen vorm geven. Persoonlijke ontwikkeling stopt niet bij het ontwikkelen van jezelf en ontdekken wie je bent, het staat in verbinding met vragen als wat kan ik doen voor een ander of de wereld, hoe kan ik bijdragen? Dit alles is een proces van creatie dat begint bij jezelf. 

Ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf zodat ze vanuit daar een betekenisvol leven kunnen leiden en van waarde zijn in de maatschappij. Dit alles vanuit meer liefde en vertrouwen. 

bottom of page