Hé, ik ben Rachel

Als purpose coach help ik ondernemers hun business & leven af te stemmen op hun soul's purpose om in vrijheid te kunnen leven. Weer in verbinding met dat wat je drijft en waarom je je business in eerste instantie bent begonnen! 

Ik weet nog hoe het was om voor het eerst in aanraking te komen met yoga, het bracht me zoveel lichaamsbewustzijn. Ik maakte weer contact met hoe ik mij voelde en besefte me dat ik dingen deed die me vooral veel energie kostte en stress opleverde. Om die reden nam ik ontslag bij mijn corporate job en ging ik ergens anders parttime werken om meer tijd en energie te besteden aan het opzetten van een business met als intentie: vrijheid ervaren en het leven van mijn zielsmissie. 

IMG_6142.jpg

"Ik ben even kwijt waarom ik dit ook alweer doe, ik zit vast in mijn hoofd en ondernemen voelt ineens zwaar"

Rachel49.jpg

En dan ben je inmiddels veel ervaringen, opleidingen, cursussen en boeken verder en komt dat life-changing moment dat je besluit om je hart helemaal te volgen en je financiële zekerheid op te geven. Wat toen voelde als de beste beslissing ooit omdat ik een heel sterk vertrouwen ervaarde in mezelf en mijn missie, veranderde in onzekerheid, angst en blokkades. Ik ben even kwijt waarom ik dit ook alweer doe, ik zit vast in mijn hoofd en ondernemen voelt ineens zwaar. Ik voelde constant dat ik niet goed genoeg was, vroeg mij af waarom ik in godsnaam die keuze had gemaakt en maakte me 24/7 druk om geld. Ik zocht een uitweg en ging me eindeloos blind staren op thema's zoals meer aanwezig zijn op socials, een betere website, een mooier online programma, een aanbod dat aantrekkelijker en toegankelijk is en aan alles voelde ik alsof ik moest trekken aan klanten om met ze te werken. 

 

Na weer drie coaches, meerdere programma's en een aantal boeken verder ontdekte ik dat ik maar aan het sleutelen was aan de buitenkant, mijn soul's purpose was verloren onderweg, vastzat in mijn hoofd en me alles behalve vrij voelde. Ik ging mijn tijd besteden aan opnieuw die connectie aangaan met mijn visie en missie, met datgene waar mijn hart naar verlangt.

Na 4 maanden dagelijkse meditatie practice besefte ik me dat vrijheid alleen mogelijk is als ik leef vanuit mijn zielsmissie en daarin al mijn overtuigingen moet loslaten. Ik ben pas écht vrij als ik mijn hart volg en uit mijn mindbox kom en alle beperkende overtuigingen die ik heb over geld, ondernemen en werken loslaat en opnieuw begin vanuit afstemming met mijn soul's purpose en waar ik gelukkig van word. 

Ik voelde weer een intense zielsconnectie en dit is waar mijn trajecten werden geboren. Vanuit ervaring deel ik mijn practices die me tot op de dag van vandaag helpen om prioriteit te maken aan mijn hart want dat is wat mij échte vrijheid brengt en ik wil je laten ervaren dat dit ook voor jou mogelijk is! 

Ik werk met fulltime soulpreneurs die anderen inspireren op basis van eigen ervaringen. Je coacht en begeleidt op het gebied van healing, transformatiewerk en/of spirituele ontwikkeling. Dit traject is voor jou als je vanuit een diepere verbinding met je soul's purpose wil ondernemen in échte vrijheid en in afstemming met je hart wil leven. Bekijk het SOUL TRAJECT traject.