top of page
Rachel17.jpg

Over mij 

Op mijn 23e besloot ik om mijn marketing baan in te ruilen voor het geven van yogalessen en workshops. Dit groeide uit tot coaching voor jongeren met een droom om sociaal impact te maken en zinvol werk te doen. 

Ik ben het levende voorbeeld van dat je niets volgens een vaste route hoeft te bewandelen maar dat je je eigen pad mag ontdekken en daarin kan en mag afwijken van wat anderen doen. 

Joseph Campbell, een ware inspiratiebron uit de jaren 80, zei ooit in een van zijn documentaires: follow your bliss — and it feels like you are carried by invisible hands

Ik hoef alleen maar te volgen waar ik gelukkig van word en blijf niets doen wat me niet langer dient. Ik sta bewuster in contact met mijn energieniveau en durf me te laten meenemen door de stroom van het leven. Dit alles brengt mij oneindig veel kansen en mogelijkheden. 

Wat mij de afgelopen jaren geholpen heeft om op deze manier te leven zijn yoga, mindfulness en meditatie. Deze technieken zijn onderdeel geworden van mijn levensstijl en helpen me om met aandacht in het nu te leven.

Nu heb ik er mijn missie van gemaakt om deze technieken over te dragen - want iedereen verdient een ontspannen, energiek en gelukkig leven. 

bottom of page