top of page

Hieronder vind je verschillende ervaringen van allerlei sessies, workshops en trajecten die ik heb mogen begeleiden. Ik ben ontzettend dankbaar voor iedereen waar ik mee heb mogen samenwerken en elke connectie is uniek en heeft een plekje in mijn hart.

Rachel is een geweldig mooi mens, die anderen begeleid met gevoeligheid en zachtheid. Bij haar een traject volgen, is een innerlijke reis en een cadeau aan jezelf. Ook al is het niet altijd makkelijk, en kom je jezelf flink tegen: het is het waard. Met fijne meditaties, krachtig energiewerk, stembevrijding, dansen en concrete oefeningen, heb ik onwijs veel bereikt. Ik voel beter wat ik voel, en kan mijn grenzen nu beter aangeven. Ik voel meer rust, kan beter dingen accepteren en loslaten gaat me makkelijker af. Ik luister beter naar mijn lichaam en haar behoeften, wat ervoor zorgt dat ik meer in de flow leef en onderneem. Ik voel me meer mezelf dan ooit, en daar ben ik dankbaar voor.

Jara Spijker - 1:1 traject

Het groepsprogramma is super mooi opgebouwd. Samen met de rust van Rachel en de energie van de groep worden er mooie en bijzondere stappen gezet. De rust en authenticiteit van Rachel en de groepsenergie vond ik tijdens het traject het krachtigste. Als ik het in een paar woorden zou kunnen omschrijven zijn dat: liefde, verbinding, rust, authentiek. 

Bianca Aversteeg - 1:1 traject

Suzanne van de Steeg - 1:1 traject

Ik heb het traject ervaren als een keerpunt in mijn leven. Voor het traject was ik erg zoekende. Ik wilde graag mijn eigen business beginnen als Yin Teacher, maar ik voelde mij nog niet helemaal klaar om te starten. Door het volgen van het traject ben ik zelfverzekerder geworden, van mijzelf en over mijn business. Ik heb een groei meegemaakt in drie maanden tijd, waar ik alleen maar over kon dromen. Simpelweg het dagelijkse mediteren wat ik heb aangeleerd door het traject, brengt mij al veel. Daarnaast is eén van mijn hoogtepunten dat jij (en het universum, waar ik eindelijk meer naar ben naar gaan luisteren) zei, dat ik meer mijn licht mag laten stralen, leven vanuit mijn Inner Being. Ik heb een vriendschap kunnen sluiten met geld en misschien wel het belangrijkste van allemaal, ik volg mijn eigen energie. Ik ga mee met de flow van het leven en ik ben daar helemaal oké mee. Ik ben dankbaar voor de wijsheden en inzichten die jij mij tijdens het traject hebt mee kunnen geven. Ik bewaar ze diep in mijn hart. Rachel, je bent een mooi mens. Oprecht, liefdevol en een top coach! Ik ben zó blij dat ik jou als mijn guide had tijdens deze ontdekkingstocht. Dank je wel! 

Ik heb enorm genoten van onze 1:1. Ik voel me veel steviger en open to receive. Deze week heb ik al zoveel mogen ontvangen: inzichten, veel lieve berichten en letterlijk m'n eerste betaalde traject deze week, hoe mooi! 

Liesbeth van Wingerden - 1:1 sessie

Rachel, wat was het fijn. Je bent echt een hele fijne teacher. Zo puur. geweldige inbreng tijdens het retreat. 

Myrthe Oldekater - retreat/yogalessen

bottom of page