Rachel13.jpg
Rachel6.jpg

— over Rachel

Als purpose coach begeleid ik je in deze ontdekkingsreis naar wat jou gelukkig maakt, jouw soul's purpose.

Ik had alle puzzelstukjes — maar ik wist niet hoe ik de puzzel moest leggen

Ik was me bewust van mijn patronen en overtuigingen. Ik wist dat ik nog te vaak vast zat in mijn hoofd; ik raakte afgeleid door wat anderen deden en wilde niemand teleurstellen of pijn doen. Ik deed talloze cursussen en opleidingen, was door het trauma stuk heen gegaan van mijn jeugd en had de afgelopen jaren besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Ik wist, ik heb het allemaal in me maar hoe ga ik dit gebruiken. integreren en écht leven?

 

Ontdekken wat je gelukkig maakt

Wat wil ik nu écht? Diep van binnen verlangde ik naar eenvoud, het échte leven (zo min mogelijk socials), tijd doorbrengen samen met mijn partner, vrienden en familie, verbinden met mensen en inspirerend werk doen. Dat is wat ik wil doen, hoe ik mijn leven wil inrichten en waar ik gelukkig van wordt.

Een lange termijn commitment — geluk mijn prioriteit maken

Door dagelijks bewust te verbinden met mijn purpose creëerde ik een vertrouwde basis voor mezelf, een fundament waar ik steeds weer op terug kon vallen. Zonder deze basis raak ik namelijk verstrengeld in verwachtingen en angsten van mijn mind (of andere mensen). Dit innerlijke werk en in afstemming leven met mijn soul's purpose is geen korte termijn oplossing — het is een practice & commitment for life.

Heb je een vraag over mij of mijn aanbod?

Stuur een mail naar hello@rachelweijman.nl