top of page

Stembevrijding workshop

Wil je vrijer zingen en contact maken met jouw stem op een dieper level? Ontdek in deze workshop wat er leeft in jou en geef er expressie aan door middel van beweging en stemgebruik. Art is inside of you — express yourself!

We zijn als collectief de connectie met onze stem kwijtgeraakt. De connectie met energie dat vrij kan bewegen door het lichaam naar buiten, waar onze stem fungeert als poort naar de buitenwereld. We houden emoties vast en negeren het creatieve deel van ons zijn. Wat als je weer in verbinding komt met je ware zelf zodat ze zich volledig kan uiten. 

IMG_6413.jpg

Vocal expression

Deze workshop gaat verder dan zingen en stemgebruik  — we gaan aan de slag met het in beweging brengen van energie in je lichaam. Contact maken met je stem op een dieper niveau en expressie geven aan wat er ontstaat. 

Een creatief proces met jezelf. Het gevoel van vrijheid als je zingt, geluiden maken zonder bezig te zijn met wat anderen er van vinden, vrij dansen en bewegen met een dieper verlangen. 

indyshai_personalbranding_Rachel22October 20, 2021.jpg

De kracht van klank

Tijdens deze workshop gebruik ik de kracht van klank en vibraties van instrumenten die je gaan helpen verbinding te maken met je stem. Ik gebruik daarvoor de drum, klankschalen en een harmonium. Ontdek jouw ware stem geluid! 

f31d6b7dfc76d2706b47661a79e6797f.jpg
68627839df0c1a87c7f97f1dcb4b0930.jpeg

Cacao als hartopener

Het gebruik van cacao is een stukje magie van Moeder natuur dat ons kan helpen om met haar in contact te komen. Het proces van creatie en de beweging van energie. Het vrouwelijke aspect van het leven omarmen en contact maken met je ware zelf.

 

Om de sessie te openen beginnen we met een kopje cacao om onze intentie te zetten, te delen en onze harten te openen voor wat er mag ontstaan.

data 2022

zaterdag 5 november 2022 | 14:00-16:30

Waar? Fransestraat 77A, Nijmegen

Kosten: €49,95*

 

*early bird prijs tot 1 september — €39,95

Over Rachel

In moeilijke tijden of momenten van intens verdriet gebruik ik mijn stem. Ik zing, niet alleen bekende nummers maar ik laat klanken ontstaan vanuit mijn diepste kern. Dat is wanneer ik voel dat de energie en emoties in beweging komen en ik ruimte maak om het écht te voelen en door me heen te laten stromen. Dat is de plek waar ik iets creëer vanuit mijn diepste zijn, pure joy en geluk. 

 

Mijn liefde voor muziek, zingen en yoga zijn samen gekomen in deze prachtige workshops. Mijn harmonium en ik zijn onafscheidelijk en ze zal daarom ook een mooie rol hebben net zoals de handgemaakte drum en kristallen klankschalen. 

To live a creative life we must lose our fear to be wrong. 

IMG_3535.HEIC
bottom of page