Rachel & Ester14.jpg

UNFOLDING your essence makes you FLY. 

Energiewerk, soul alignment & practices

Wil jij die vrijheid ervaren met je business zoals het voor jou ooit de reden was om te starten met ondernemen? Ontdekken wat vrijheid voor jou betekent in jouw leven? En hoe dit jouw soul's purpose dient? 

Het soul traject

Ik werk met fulltime soulpreneurs die anderen inspireren op basis van hun eigen ervaringen. Je coacht en begeleidt op het gebied van healing, transformatiewerk en/of spirituele ontwikkeling. Dit 4 maanden traject is voor jou als je vanuit verbinding met je soul's purpose wil ondernemen in échte vrijheid en in afstemming met je hart.

Rachel13.jpg
IMG_6142.jpg

Over mij

Na meerdere coaches, programma's en een tiental boeken verder ontdekte ik dat ik aan het sleutelen was aan de buitenkant van mijn business, ik was mijn soul's purpose was kwijtgeraakt, zat volledig vast in mijn hoofd en voelde me alles behalve vrij.. Ik twijfelde constant aan mezelf en vroeg me af of ik niet gewoon weer terug in loondienst moest gaan.

 

Die gedachte liet me inzien dat juist mijn purpose leven + vrijheid ervaren de essentie is van mijn onderneming. Dit is de reden waarom ik ooit ben begonnen met ondernemen. Ik vroeg het universum om hulp — HOE moet ik dit doen? 

 

Het universum gaf na 4 maanden diepe meditatie practices een helder antwoord: Rachel, follow your bliss and trust that the universe conspires to support your soul's purpose. Break out of your little mind box to experience your True Nature and actual freedom.

 

Dit was het begin van échte vrijheid. Ik kende geen beperkingen meer, had weer vertrouwen in mezelf en mijn business en liet mij meenemen door de stroom van het leven. Ik ontving het ene na het andere antwoord  over aanbod, geld, klanten ontvangen, in verbinding blijven met Self en meer.  Deze bijzondere practices en inzichten hebben me bevrijd en vleugels gegeven. Ik wil dit met jou delen in dit transformerende traject zodat jij je ook vrij gaat voelen!

"Herken je het taboe op het werkelijk uiten van jezelf, het tonen van jouw zielskwaliteiten? Oordeel niet, maar zie hoe mooi jouw zielskwaliteiten zijn! Wat een geweldig gevoel zou het zijn als je die vrij zou kunnen uitdrukken: zonder schaamte, zonder angst."

Unfold your essence that makes you fly.

Je bent je bedrijf begonnen met de intentie om je ervaring te delen, te inspireren en de vrijheid te ervaren om het op jouw manier te doen. Je hebt ervoor gekozen om 100% te werken vanuit jouw soul's purpose en hiermee je geld te verdienen. Maar hoe zorg je ervoor dat dit vrij blijft voelen en je het op jouw manier doet en blijft doen?

 

Het moment dat je er voor kiest om hier volledig je werk van te maken, komen de blokkades omhoog. Je voelt de druk die er op ligt om er ook je geld mee te verdienen. Dat zorgt ervoor dat je energie blokkeert en je keuzes gaat maken op basis van ratio en ego-bewustzijn.  Alles behalve vrij dus...

Je schiet dan al snel in een modus van ik moet een betere website, harder werken, meer aanwezig zijn, meer mensen benaderen en piekert over hoe je je geld moet gaan verdienen.

Dit is wanneer je uit verbinding raakt met de intentie van vrijheid ervaren & je soul's purpose leven die er in eerste instantie voor gezorgd hebben dat je aan deze reis bent begonnen.

Je wil weer in verbinding komen met je hart en jouw soul's purpose en vanuit die energie vrijheid voor jezelf creëren. Dat is wanneer we werken aan soul alignment — van binnen naar buiten.

 

Vrijheid ervaren van binnen naar buiten. Stel je eens voor hoe het is als je je niet meer druk hoeft te maken om geld? Als je je niet langer beperkt voelt om je geluk te volgen en alleen maar werkt vanuit inspiratie? En je volledig in je kracht staat en je echt jezelf kan zijn?

Dit is mogelijk voor jou! Ik laat je ervaren hoe het is om in vrijheid en in afstemming met je purpose te leven.

MIJN AANBOD

Wij zijn een match als je

een 100% YES voelt en aanhaakt op het soul's purpose & vrijheid stuk en niet opzoek bent naar commerciële strategieën op het gebied van business zoals  'hoe ga ik groeien met mijn business'. Ik werk van binnen naar buiten. 

durft te vertrouwen op het traject en op mij en niet zo zeer wilt weten 'hoe gaan we dat dan doen en wat krijg ik er concreet voor terug'. Dit geeft mij namelijk vrijheid om de invulling te bepalen naar wat jij nodig hebt, daar ga ik het beste op!

al het e.e.a. aan transformatiewerk hebt gedaan, verschillende opleidingen/cursussen hebt gevolgd en volledig voor het ondernemerschap gekozen hebt. Het enige wat nog ontbreekt is die volledige vrijheid ervaren met wat je plezier geeft en weer in afstemming leven met je soul's purpose.

KIND WORDS

CLIENT LOVE

Het groepsprogramma is enorm waardevol. Met de opdrachten leer ik meer over mezelf, mijn patronen en de beren op mijn weg. Ik durf steeds een beetje meer in mijn kracht te gaan staan. Daarnaast is het groepsverband echt heel fijn: stuk voor stuk doen er mooie creatieve mensen mee, die mij inspireren. Door van hen te horen hoe zij dit proces ervaren, ontdek je hoeveel van onze struggles eigenlijk overeenkomen. Ik denk dat het alle ambitieuze, creatieve mensen verder kan helpen om meer vanuit hun intuïtie te leven, en meer op hun gevoel te vertrouwen. Als je in de spiegel durft te kijken, zou ik het zeker aanraden!

JARA

Rachel6.jpg

Wat jij na 4 maanden soul alignment gaat ervaren:

  • Vrijheid op jouw manier, van binnen naar buiten. Niet meer druk maken om geld of het forceren van je klantenstroom. Jouw weken helemaal afgestemd op jouw energiestroom! 

  • Een hogere hartfrequentie en afstemming met je soul's purpose. Je voelt je nog dieper verbonden met je hart en ontvangt antwoorden van binnenuit op jouw levensvragen.

  • Komt in beweging vanuit purpose met je business. Jouw business voelt eindelijk licht en het gaat vanzelf. Klanten komen naar je toe, je inspiratie flowt en je durft jezelf écht te laten zien.

Dit is wat je krijgt

+ 4 maanden lang een fijne space met focus op gronding & flow samen met je fellow soulpreneurs!

 

+ twee live sessies met de groep bij OOHM in Vogelenzang

+ wekelijkse begeleiding & online (groeps)sessies 

 

+ fijne goodies die je groei ondersteunen

Optioneel:

+ 3 transformerende 1:1 sessies

 

+ Gene Keys/Human Design reading  

 

Start:  24 januari 2022. Unfold to fly!

Rachel & Ester14.jpg

Twijfel je nog? Laten we samen kijken of het iets voor jou is en bij je past. Plan een gratis call. 

In dit 4 maanden traject help ik je dieper contact te maken met je soul's purpose en in afstemming te leven met je hart, zodat je meer vrijheid gaat ervaren in je business en leven. Dit betekent tijdens het traject veel energiewerk, meditatie practices, innerwork (stembevrijding en expressie), intenties zetten en verbinden met je potentie. Op die manier kan je geïnspireerd en in afstemming met business thema's aan de slag gaan zoals aanbod, prijzen, klanten, promotie.

FAQ

Ben ik er klaar voor?


Als je die vraag stelt zal je mind antwoorden met dat je er nóg niet klaar voor bent, dat je het zelf nog even moet proberen, dat het nu te druk is of gewoon even niet uitkomt.

Maar de spanning die je voelt als je het wel doet of overweegt om te doen – is een teken dat er transformatie in de lucht hangt als je ervoor gaat. De transformatie van angst naar vertrouwen, van beperkingen en onmogelijkheden naar vrijheid en oneindige mogelijkheden. Als jij die shift wilt maken – dan is deze keuze om ervoor te gaan essentieel. Want dít is je eerst stap naar vrijheid.

Plan een kennismaking om af te stemmen of het een match is.
Ik heb geen onderneming, kan ik dan meedoen?


Het is helaas alleen voor ondernemers. Het is voor de vrouw die al begonnen is met parttime ondernemen. Misschien als je nu begint kan dit programma over een half jaar interessant voor jou zijn. Follow your dreams.
Hoelang duurt het groepsprogramma?


De groepssessies en de live-dag vinden plaatsen binnen een traject van 4 maanden met intensieve begeleiding en elke drie weken een groepscall.
Het programma lijkt me geweldig – maar ik zou liever 1:1 de diepte in willen gaan, kan dat?


Wat mooi, het 1:1 traject is intensiever en daardoor ook veel verdiepender. Laten we eens bellen om te kijken wat het beste past. Plan een gratis intake sessie.

Kan ik ook later in het jaar instromen?


De groepstrajecten worden maar een aantal keer per jaar gegeven. Ik kan nog niet zeggen wanneer de volgende plaatsvindt maar houd mijn instagram in de gaten!
Is dit iets voor mij?


Ik werk met soulpreneurs die iets willen bijdragen aan het grotere geheel en geïnspireerd zijn door eigen ervaringen. Je wilt coachen en begeleiden op het gebied van healing, transformatiewerk en/of spirituele ontwikkeling. Wil jij in vrijheid ondernemen vanuit purpose? Plan een gratis intake!
Tijdens het groepsprogramma kan ik er een online moment niet bij zijn, is dat erg?


Nee dat is niet erg. Ik neem alle online sessies op zodat je het rustig terug kan kijken. Het is dus niet erg als je een sessie mist maar ik zou iedereen aanraden om zoveel mogelijk mee te doen zodat je al je vragen kan stellen en verbind met de groep. Vraag een kennismakingsgesprek aan voor de exacte data.
Wat haal ik uit dit groepsprogramma?


Wat je na 4 maanden gaat ervaren:

- Vrijheid op jouw manier, van binnen naar buiten. Niet meer druk maken om geld of het forceren van je klantenstroom. Jouw weken helemaal afgestemd op jouw energiestroom! - Een hogere hartfrequentie en afstemming met je soul's purpose. Je voelt je nog dieper verbonden met je hart en ontvangt antwoorden van binnenuit op jouw levensvragen. - Je komt in beweging vanuit purpose met je business. Jouw business voelt eindelijk licht en het gaat vanzelf. Klanten komen naar j

 

FAQ

Kan ik ook later in het jaar instromen?


De groepstrajecten worden maar een aantal keer per jaar gegeven. Ik kan nog niet zeggen wanneer de volgende plaatsvindt maar houd mijn instagram in de gaten!
Is dit iets voor mij?


Ik werk met soulpreneurs die iets willen bijdragen aan het grotere geheel en geïnspireerd zijn door eigen ervaringen. Je wilt coachen en begeleiden op het gebied van healing, transformatiewerk en/of spirituele ontwikkeling. Wil jij in vrijheid ondernemen vanuit purpose? Plan een gratis intake!
Tijdens het groepsprogramma kan ik er een online moment niet bij zijn, is dat erg?


Nee dat is niet erg. Ik neem alle online sessies op zodat je het rustig terug kan kijken. Het is dus niet erg als je een sessie mist maar ik zou iedereen aanraden om zoveel mogelijk mee te doen zodat je al je vragen kan stellen en verbind met de groep. Vraag een kennismakingsgesprek aan voor de exacte data.
Wat haal ik uit dit groepsprogramma?


Wat je na 4 maanden gaat ervaren:

- Vrijheid op jouw manier, van binnen naar buiten. Niet meer druk maken om geld of het forceren van je klantenstroom. Jouw weken helemaal afgestemd op jouw energiestroom! - Een hogere hartfrequentie en afstemming met je soul's purpose. Je voelt je nog dieper verbonden met je hart en ontvangt antwoorden van binnenuit op jouw levensvragen. - Je komt in beweging vanuit purpose met je business. Jouw business voelt eindelijk licht en het gaat vanzelf. Klanten komen naar j

Kan ik ook later in het jaar instromen?


De groepstrajecten worden maar een aantal keer per jaar gegeven. Ik kan nog niet zeggen wanneer de volgende plaatsvindt maar houd mijn instagram in de gaten!
Is dit iets voor mij?


Ik werk met soulpreneurs die iets willen bijdragen aan het grotere geheel en geïnspireerd zijn door eigen ervaringen. Je wilt coachen en begeleiden op het gebied van healing, transformatiewerk en/of spirituele ontwikkeling. Wil jij in vrijheid ondernemen vanuit purpose? Plan een gratis intake!
Tijdens het groepsprogramma kan ik er een online moment niet bij zijn, is dat erg?


Nee dat is niet erg. Ik neem alle online sessies op zodat je het rustig terug kan kijken. Het is dus niet erg als je een sessie mist maar ik zou iedereen aanraden om zoveel mogelijk mee te doen zodat je al je vragen kan stellen en verbind met de groep. Vraag een kennismakingsgesprek aan voor de exacte data.
Wat haal ik uit dit groepsprogramma?


Wat je na 4 maanden gaat ervaren:

- Vrijheid op jouw manier, van binnen naar buiten. Niet meer druk maken om geld of het forceren van je klantenstroom. Jouw weken helemaal afgestemd op jouw energiestroom! - Een hogere hartfrequentie en afstemming met je soul's purpose. Je voelt je nog dieper verbonden met je hart en ontvangt antwoorden van binnenuit op jouw levensvragen. - Je komt in beweging vanuit purpose met je business. Jouw business voelt eindelijk licht en het gaat vanzelf. Klanten komen naar j