IMG_6465.jpg

less force, more flow! 

Purpose sessie! 

Ontdek in deze 1:1 sessie jouw purpose, hoe je ermee kan verbinden en hoe je je leven kan inrichten vanuit vrijheid! 

Fluid109.jpg

Your inner calling is leading you to..

  • Een sessie die je helpt weer te verbinden met jouw purpose om je leven daarop af te stemmen

  • Integratie van jouw kennis zodat  je stappen kan zetten en je in beweging komt met je business!

  • Een self-practice die je helpt verbinden met het licht in jou en leert vertrouwen op jezelf en je zielskwaliteiten.

  • Helderheid over je mogelijkheden in 2022! 

 

 

​Plan een match call om te verkennen, verbinden en de sessie te plannen.  ​

 

 

Investeren = transformeren

Misschien denk je dat je nog niet klaar bent voor een volgende stap met je business of vind je de investering spannend, dan zou ik je juist willen uitnodigen om een match call te plannen zodat we samen je inner critic onder de loep kunnen nemen. Want daar waar je inner critic het hardste roept, zit jouw groei! Whatever makes you uncomfortable is your biggest opportunity for growth. 

MIJN AANBOD

CLIENT LOVE

KIND WORDS

Dank je wel voor de mooie vrouwencirkel en meditaties!! Ik vond het spannend om mee te doen, want het was erg out of my comfortzone maar mijn intentie is ook doen & durven dus hiermee heb ik al een stap gezet! Super bedankt 🧡

Gisteren ontving ik van Rachel een mega mooie 1:1 om m'n bedrijf (en mezelf 😅) energetisch stevig neer te zetten en kreeg ik een krachtige practice en een dosis clarity mee naar huis. 

Even een korte update, ik heb vandaag volledig ontslag genomen! Er is echt een last van mijn schouders en ik ben klaar voor een nieuwe start. Dus lieve Rachel ik had dit niet zonder jou kunnen doen 💛 

He Rachel, nogmaals super bedankt voor het leuke gesprek gisteren. Zoals ik al zei, ik wist mijn keuze eigenlijk al wel, maar ook na het even laten bezinken, ben ik er wel over uit dat ik het traject graag met je in ga 😁🥳

Hi lieve Rachel, dank je wel voor de meditatie! Fijn om deze te kunnen gaan doen. Ik heb enorm genoten van onze 1:1. Ik voel me veel steviger en open to receive. Deze week heb ik al zoveel mogen ontvangen: inzichten, veel lieve berichten en letterlijk m'n eerste betaalde traject deze week, hoe mooi! 

IMG_6465.jpg

Dit is de deal! 

+ sessie van 2 uur bij OOHM in Vogelenzang

+ een follow-up sessie van 30 minuten

+ energiewerk & soul alignment

+ een unieke audio meditatie 

+ fijne goodies die je meditatie practice ondersteunen

 

De investering: €375 (excl BTW)

Het is mogelijk om in meerdere termijnen te betalen

FAQ

Ik ben (nog) geen ondernemer, is deze sessie iets voor mij?


Heb je ambitie om te ondernemen maar wil je graag verkennen wat er voor jou mogelijk is en hoe je het beste kan beginnen? Dan is deze sessie zeker iets voor jou! Plan een kennismaking om af te stemmen of het een match is.
Waar is de sessie?


De sessie vindt plaats bij OOHM in Vogelenzang op een dag + tijd die we samen kortsluiten. Plan een match call in om te verbinden, verbinden & een sessie te plannen.
Hoelang duurt de sessie?


Een 1:1 sessie duurt 2,5 uur! Ik raad altijd aan om ervoor en erna wat tijd vrij te maken voor jezelf om de sessie even te laten bezinken. Naast de locatie zit een prachtig bos en binnen 10 minuten (met de auto) ben je op het strand.
Een 1:1 lijkt me geweldig – maar ik zou liever 1:1 de diepte in willen gaan, kan dat?


Wat mooi, het 1:1 traject is een commitment van 3 maanden en daardoor ook veel verdiepender. Laten we eens bellen om te kijken wat het beste past. Plan een gratis intake sessie.

Kan ik vooruit plannen voor over 2/3/4 maanden?


Dat kan! Laten we samen de mogelijkheden bespreken in een match call.
Wanneer is deze 1:1 écht iets voor mij?


Ben je klaar om jouw hoogste potentieel te zien en ermee te verbinden? Voel je ook dat het tijd is voor jou om een stevige basis te creëren en vanuit alle mogelijkheden in beweging te komen? Let's meet! Plan een gratis intake!
Ik heb een vraag die hier niet bij staat.


Neem even contact met me op via instagram @rachelweijman of mail naar hello@rachelweijman.nl.
Kan ik in termijnen betalen?


Als het voor jou niet mogelijk is om het bedrag van de 1:1 sessie in een keer te betalen dan is het mogelijk om in 2 termijnen te betalen. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden in een match call.