IMG_6142_edited_edited.jpg
M A K E  H A P P I N E S S  Y O U R  P R I O R I T Y

Voor soulpreneurs die in vrijheid en in afstemming met hun purpose willen leven.

Het is tijd om nog meer in vrijheid te bewegen vanuit je hart.

Jouw richting, jouw reis, jouw bestemming. Wil jij dit ook? Plan een match call! 

PURPOSE
1:1 sessie 

Ondernemen vanuit purpose is wat jou gelukkig maakt! In deze sessie maken we verbinding met jouw unieke purpose en hoe dit eruit komt te zien in je business. Ontdek het in deze 1:1. 

MIJN AANBOD

Rachel & Ester14.jpg

SOUL TRAJECT
Groepstraject 2022

 In 4 maanden tijd, met wekelijkse begeleiding en een inspirerende groep soulpreneurs ontdek jij wat échte vrijheid betekend. Voel wat er gebeurt als jij 100% je hart volgt, als jij jouw licht uitstraalt. Ontdek het in dit transformerende traject. 

Rachel24.jpg
 
IMG_6465.jpg

OVER RACHEL

Purpose coach

Voor soulpreneurs die meer in vrijheid en in afstemming met hun purpose willen leven. 

Na meerdere coaches, programma's en een tiental boeken verder ontdekte ik dat ik aan het sleutelen was aan de buitenkant van mijn business, mijn soul's purpose was kwijtgeraakt onderweg, ik volledig vast zat in mijn hoofd en alles behalve vrijheid ervaarde.. Ik twijfelde constant aan mezelf en vroeg me af of ik niet gewoon weer terug in loondienst moest gaan.

 

Die gedachte liet me inzien dat juist mijn purpose leven + vrijheid ervaren de essentie is van mijn onderneming. Dit is de reden waarom ik ooit ben begonnen met ondernemen. Ik vroeg het universum om hulp — HOE moet ik dit doen? 

 

Het universum gaf na 4 maanden diepe meditatie practices een helder antwoord: Rachel, follow your bliss and trust that the universe conspires to support your soul's purpose. Break out of your little mind box to experience your True Nature and actual freedom.

 

Dit was het begin van échte vrijheid. Ik kende ineens geen beperkingen meer, had weer vertrouwen in mezelf en mijn business en liet mij meenemen door de stroom van het leven.  Ik ontving het ene na het andere antwoord  over aanbod, geld, klanten ontvangen, in verbinding blijven met Self en meer. Deze antwoorden maar ook de practices om antwoorden in jezelf te vinden wil ik  met jou delen in dit transformerende traject.